Δήμος Τρικκαίων

Εθελοντές Τρικάλων: Βίντεο - κάλεσμα από τρικαλινούς αθλητές για αιμοδοσία

13 Απριλίου 2020

Μια σημαντική πρωτοβουλία από τους Εθελοντές Τρικάλων. Με βίντεο που δημοσιοποίησαν, αθλητές, αθλήτριες και  Δήμαρχος Τρικκαίων, καλούν όλους τους πολίτες να μετάσχουν στην προσπάθεια ενίσχυσης των αποθεμάτων σε αίμα για συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού, οι Εθελοντές Τρικάλων έχουν ήδη ενεργοποιηθεί για την αιμοδοσία.
Στο βίντεο, με μια μικρή σε διάρκεια, αλλά μεγάλη σε σημασία δήλωση, οι τρικαλινοί πρωταθλητές, με παγκόσμια αναγνώριση και προσφορά στον αθλητισμό, κάλεσαν τον καθένα μας να δώσει μόνο πέντε λεπτά από τον χρόνο του. Κάτι που τονίζει με έμφαση στο ίδιο βίντεο και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Μετείχαν οι αθλητές/τριες Κώστας Ζήκος (πρωταθλητής στίβου), Στέλιος Βάσκος (πρωταθλητής ποδηλασίας), Δημήτρης Αβράμης (πρωταθλητής πάλης,, Χρήστος Πράππας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Φανή Τζέλη (πρωταθλήτρια τάε κβο ντο), Γιώργος Φούντας (καλαθοσφαιριστής).
Οσοι και όσες θέλουν να μετάσχουν σε αυτήν την τεράστιας σημασίας και ουσίας προσφορά, μπορούν να μεταβαίνουν στο εκτός Νοσοκομείου τμήμα Αιμοδοσίας, που ήδη λειτουργεί στο παράρτημα Ε ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων (έναντι ΔΕΗ). Εκεί, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας φροντίζει, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, να καθοδηγεί για αυτή την προσφορά  που σώζει ζωές.
Δείτε το βίντεο

Από το γραφείο Τύπου