Δήμος Τρικκαίων

Αιτήσεις για καλλιτεχνικές δραστηριότητες στον 6ο Μύλο των Ξωτικών!

9 Οκτωβρίου 2016
Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 26 Νοεμβρίου 2016 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Για φέτος προγραμματίζουμε 43 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής αίτησης.
Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στο Μύλο των Ξωτικών από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε συνεργασία με τον Μύλο των Ξωτικών, διοργανώνουν την 4η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Μύλος των Ξωτικών διοργανώνει επίσης το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Μουσικής στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2017 . Μπορούν να συμμετέχουν χορευτικά και μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αντονέλλα Χήρα στο 6986652425.
Για την Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση μπορείτε να καλείτε την κα. Ζιάκα Ελένη στο 6974648801.
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ

 

Από το γραφείο Τύπου