Δήμος Τρικκαίων

«Απλώνω ευτυχία» από το ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» του Δήμου Τρικκαίων

11:00Πεζογέφυρα Ασκληπιού25/2/2024

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων συμμετέχει στο project «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα στην καρδιά».
Πρόκειται για δράση με στόχο, τα παιδιά να απλώσουν και να σκορπίσουν ευτυχία μέσα από δραστηριότητες και εικαστικές δημιουργίες, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους συμμαθητές τους, τους γονείς τους, τους φίλους τους και την κοινωνία  γενικότερα, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο της Φλόγας.
Η δράση είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση μικρών εθελοντών για κοινό σκοπό που τα παιδιά  βοηθούν παιδιά. Ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλύτερο κόσμο.
Θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους.
Ο πρώτος κύκλος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στον χώρο του ΚΔΑΠ με ένα πρότυπο βιωματικό παιχνίδι και ένα συμβολικό μπαζάρ, με τα παιδιά να παρασκευάζουν σπιτικές βυσσινάδες.
Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην πεζογέφυρα του Ασκληπιού από τις 11:00 έως 13:00 στέλνοντας έτσι το μήνυμα σε όλη την πόλη.
Η πρόσκληση του ΚΔΑΠ αναφέρει: «Ελάτε και σεις να γίνουμε μια ομάδα δυνατή χωρίς διαχωρισμούς, ώστε να απλώσουμε ευτυχία όσο πιο πολύ μπορούμε! Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε ένα λευκό μπλουζάκι και πολλή αγάπη!».
Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Από το γραφείο Τύπου