Δήμος Τρικκαίων

Από το Σάββατο ξανά ζωντανά η Οπερα στα Τρίκαλα

19:55Δημοτικός Κινηματογράφος12/10/2019

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων συνεχίζει σε συνεργασία με τον όμιλο Αντέννα τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Το ερχόμενο Σάββατο 12/10 στις 19:55 σε ζωντανή μετάδοση από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. η όπερα  Tουραντό του Puccini.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γεν. είσοδος,  10 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, και ομαδικές αγορές εισιτηρίων άνω των 10 τεμαχίων σε σωματεία ή συλλόγους.

Η περίοδος 2019-20 του προγράμματος “The Met: Live in HD”
της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης ξεκινάει θριαμβευτικά στις 12 Οκτωβρίου με την Τουραντό στην επική παραγωγή του Franco Zeffirelli (1987).

Η σεζόν περιλαμβάνει δέκα ζωντανές μεταδόσεις από τη σκηνή της Met, μεταξύ των οποίων πέντε ολοκαίνουργιες παραγωγές και πέντε συγκλονιστικές αναβιώσεις κορυφαίων λυρικών παραγωγών

Οι 10 παραστάσεις της σεζόν 2019-20, θα μεταδοθούν σε περισσότερες από 70 χώρες σε έξι ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Ο Μουσικός Διευθυντής της Met Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την επική παραγωγή του Franco Zeffirelli του 1987. Πρωταγωνιστεί η Christine Goerke στον ομώνυμο ρόλο της παγερής Κινέζας πριγκίπισσας Τουραντό, που έχει απορρίψει όλους τους άνδρες. Ο Roberto Aronica ερμηνεύει τον Καλάφ, τον ερωτευμένο νέο που διακινδυνεύει την ζωή του για να κερδίσει το χέρι της πριγκίπισσας και τραγουδά την περίφημη άρια “Nessun dorma.” Η Eleonora Buratto είναι η μικρή σκλάβα Λιού και ο James Morris ο χαμένος πατέρας του Καλάφ, ο Τιμούρ.

Από το γραφείο Τύπου