Δήμος Τρικκαίων

Αυτοδίδακτη, 67χρονη και κάτοικος χωριού, εκθέτει πίνακές της στο Μουσείο Τσιτσάνη

18:00Μουσείο Τσιτσάνη21/2/2022

Εκθεση ζωγραφικής με θέμα «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ» της αυτοδίδακτης λαϊκής ζωγράφου Ελλης Γεωργούλα, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα: «Κι όμως, έχει και η πανδημία τα καλά της. Το πρώτο lockdown, ώθησε μια αυθεντική γυναίκα από τα Σερβωτά Τρικάλων να ανακαλύψει το ταλέντο της στην ζωγραφική. Μέχρι τότε ζωγράφιζε – με μεγάλη επιτυχία – ετικέτες στα βαζάκια με τα σπιτικά γλυκά που έφτιαχνες και κάποιες χειροτεχνίες.
Αυτά, στα διαλείμματα της εργασίας της στο καφενείο του χωριού που λειτουργεί με τον σύζυγό της Βάιο Γεωργούλα, αλλά και την περιποίηση των δεκάδων γλαστρών με λουλούδια, τα οικόσιτα ζώα της, τον κήπο της και τόσα άλλα.
Αυτή είναι η Έλλη Γεωργούλα που μέσα στην καραντίνα ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο της, αυτό της ζωγράφου και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα η πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο, «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ».
Η Έλλη Γεωργούλα είναι απόφοιτος δημοτικού, γέννημα θρέμμα των Σερβωτών και σε ηλικία 67 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση».

Από το γραφείο Τύπου