Δήμος Τρικκαίων

Comedy club για παιδιά με τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο 3ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρικάλων

18:00Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων "Αθανάσιος Τριγώνης"19/11/2022

Stand-up comedy για παιδιά 6-12 ετών & τους γονείς τους

 

Για πρώτη φορά έρχεται στα Τρίκαλα το  «Comedy club για παιδιά», η μοναδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους! Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18:00 θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Κωμωδίας 2022 που διοργανώνουν ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων υπό την αιγίδα και με χρηματοδότηση και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η παράσταση που εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (70 sold out παραστάσεις που παρακολούθησαν περισσότεροι από 10.000 μικροί και μεγάλοι θεατές),

O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς και ο δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών: αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τη δομή του stand-up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας. Παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο του γέλιου. Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι “μεγάλοι” λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα, χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.

Κείμενα, ερμηνεία, σκηνοθεσία Γιώργος  Χατζηπαύλου
Παραγωγή Αλέξανδρος Ζώης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 18:00

Τιμές εισιτηρίων: € 10,00

Τιμή προπώλησης: € 8,00

Προπώληση: VIVA.GR & βιβλιοπωλείο «ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ»  (Καραϊσκάκη 38, 2431 038610)

Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Από το γραφείο Τύπου