Δήμος Τρικκαίων

Δ. Τρικκαίων: Τριπλή συνεργασία και νέο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού  

12:0016/5/2021

Για ακόμη μία χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες στην εκπαίδευση λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Τρικκαίων και το Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων στέκονται δίπλα σε μαθητές και μαθήτριες για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Νομού Τρικάλων και με βάση τις ανάγκες μαθητών/τριών, γονέων – κηδεμόνων και εκπαιδευτικών διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την EmployEdu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00 μ. και αφορά στις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και  Γ΄ Γυμνασίου. Στο σεμινάριο θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και θα αναδειχθούν οι δυναμικοί κλάδοι εργασίας και η νέα αγορά εργασίας, όπως θα εξελιχθεί στη μετά covid19 εποχή. Στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις, οι οποίες θα απαντηθούν αναλυτικά.
Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο κάθε ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει απλώς να ακολουθήσει τον σύνδεσμο https://employedu.clickmeeting.com/613885992/register, όπου θα γίνει η εγγραφή.
Αμέσως μετά την εγγραφή, θα αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης, στο οποίο την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) με την ένδειξή JOIN.
Δεν υπάρχει κανένα άλλο προαπαιτούμενο, εκτός από σύνδεση στο Internet.
Πληροφορίες στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6932628110 και 6937119343.

Από το γραφείο Τύπου