Δήμος Τρικκαίων

Debate κομμάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δ. Τρικκαίων

12:00Μουσείο Τσιτσάνη12/5/2023

Ο λόγος στους νέους των Τρικάλων, με τηλεμαχία που υλοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων. Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21η Μαΐου 2023, τα μέλη του νεοσύστατου συμβουλευτικού προς τον Δήμο Σώματος αναλαμβάνουν ρόλο.
Αφού συσκέφτηκαν, συνεργάστηκαν και συζήτησαν, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα διαδικτυακό debate ανάμεσα σε εκπροσώπους των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στο Μουσείο Τσιτσάνη και θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr)
Μεγάλος αριθμός νέων και νεανίδων, εξάλλου, ψηφίζουν φέτος για πρώτη φορά. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα απαντήσουν οι εκπρόσωποι των 6 κομμάτων στις ερωτήσεις που τα μέλη του Συμβουλίου ετοίμασαν.
Η πρωτότυπη αυτή διαδικασία θα τηρεί όρους που αποφασίστηκαν από τα μέλη του Σώματος: η ίδια ερώτηση στους 6 εκπροσώπους, με 1,5 λεπτό χρόνο απάντησης καθένας/μία εξ αυτών, σε θεματικές ενότητες που κυρίως αφορούν τη νεολαία.
Με τον τρόπο αυτόν το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων συνεχίζει να παρεμβαίνει στα κοινωνικά θέματα που απασχολούν την τρικαλινή νεολαία, διαμορφώνοντας τον ρόλο του για αυτό το πρωτόγνωρο και σημαντικό εγχείρημα που ήδη έχει υλοποιήσει αριθμό αξιοσημείωτων δράσεων.
Από το γραφείο Τύπου