Δήμος Τρικκαίων

Eικαστική έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην Καλαμπάκα

10:00-14:00 και 18:00-21:3010/5/2016 - 15/5/2016

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων,  υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, παρουσιάζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα έργα των μελών του, «στη σκιά των Μετεώρων» , από τις 10 μέχρι 15 Μαΐου 2016, στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τέλος προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια της Τρίτης.

Οι προηγούμενες εκθέσεις και η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής, καθιέρωσαν αυτή την ετήσια παρουσία του Συλλόγου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Καλαμπάκας. Αυτό, άλλωστε, δηλώνει και η μεγάλη συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση αυτή (πάνω από τριάντα μέλη εκθέτουν τη δουλειά τους και φέτος).

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται εν πολλοίς και στην προθυμία και συμπαράσταση του Δημάρχου, Χρ. Σινάνη, και της Αντιδημάρχου, Λ. Μπαντέκα, τους οποίους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης και τη Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την παραχώρηση της αίθουσας σε περίοδο λειτουργίας του Σχολείου.

Επιδιώκουμε να γίνονται οι εκθέσεις μας σε τέτοιες περιόδους, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να οργανώνουν επισκέψεις των μαθητών τους, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική αγωγή τους. Σ’ αυτό έχουμε τη συμπαράσταση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων, Χρ. Μπουλούμπαση, τον οποίο ευχαριστούμε.

Προσκαλούμε ιδιαιτέρως, λοιπόν, τους Διευθυντές, δασκάλους και καθηγητές των Σχολείων της Καλαμπάκας να επισκεφθούν την έκθεση και να επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανώσουμε την επίσκεψη των μαθητών τους.

 

  • Είσοδος ελεύθερη
  • Ώρες επισκέψεων: 10:00-14:00 και 18:00-21:30 καθημερινά!
  • Για τις επισκέψεις σχολείων τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974069373

 

Η Πρόεδρος Μ. Ζιάκα