Δήμος Τρικκαίων

Ελευθερία πρόσβασης και στην άσκηση για ΑμεΑ

09:00Πάρκο Αη Γιώργη25/5/2018

 

Δεκατέσσερις φορείς του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνουν αθλητική εκδήλωση – γιορτή για τους συμπολίτες ΑμεΑ

 

 

Εκτός από την ισότιμη κινητικότητα, υπάρχει και η ισότιμη άσκηση. Και για την ελεύθερη πρόσβαση όλων σε αυτή, ο Δήμος Τρικκαίων και φορείς των Τρικάλων συνασπίζονται και συνδιοργανώνουν μια εκδήλωση ουσίας. Με τίτλο «Ισες ευκαιρίες πρόσβασης και άσκησης στον Δήμο Τρικκαίων» διοργανώνεται την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 από τις 9:00, μια εκδήλωση άθλησης για ΑμεΑ στο πάρκο του Αη Γιώργη.
Ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ», το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το ΕΕΕΕΚ, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, η ειδικότητα Ειδικής Αγωγής της ΣΕΦΑΑ, το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του παν. Θεσσαλίας, τα 9ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία, τα 5ο και 7ο Γυμνάσια, τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ» καλούν όλους τους τρικαλινούς στη μεγάλη αυτή γιορτή αθλητισμού και ίσων ευκαιριών.
Με  σταθμούς bocce, σκυταλοδρομίες και κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, με αγάπη για τη δημιουργία ίσων ευκαιριών άθλησης για τους συμπολίτες ΑμεΑ, ο Δήμος Τρικκαίων και οι συνεργαζόμενοι φορείς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ίση αντιμετώπιση όλων.

 

Από το γραφείο Τύπου