Δήμος Τρικκαίων

Εορταστική συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

19:30Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων "Αθανάσιος Τριγώνης"29/12/2018

 

Ο Δήμος Tρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.30  συνδιοργανώνουν μεγάλη Εορταστική Συναυλία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων (ΣΟΝΤ).

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ιδρύθηκε από το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων με την υποστήριξη του Δήμου τον Φεβρουάριο του 2014.

Σήμερα διανύει την πέμπτη περίοδο λειτουργίας της και εμφανίζεται ανανεωμένη με 25 νέα μέλη και περιλαμβάνει συνολικά 40 περίπου νέους, μαθητές – σπουδαστές μουσικής από ωδεία, μουσικές σχολές και μουσικά σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Στην  εορταστική συναυλία η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα Χριστουγεννιάτικου και κλασικού ρεπερτορίου με σολίστ την Ιωάννα Τσιλιμίγκα – τραγούδι.

Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος της ΣΟΝΤ Δημήτρης Κτιστάκης, που είναι επίσης μαέστρος των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ και καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι 3€ (για τις ανάγκες της ΣΟΝΤ).

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, (Ασκληπιού 15), «Πανουργία» Παπαναστασίου Αχ. (Γαριβάλδη 11)  και «Λαμπρίδη» Καράσης Αθ. (Καραϊσκάκη 43-37).

 

Από το γραφείο Τύπου