Δήμος Τρικκαίων

«Εξών Φρεξών» με τη Σοφία Κουρτίδου στα Τρίκαλα

21:30Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)2/9/2021

Η Σοφία Κουρτίδου μας καλωσορίζει στον πλανήτη της και είναι ΕΞΩΝ ΦΡΕΞΩΝ! Ένας φανταστικός κόσμος από άλλον πλανήτη! Εκεί που όλα τα απίθανα… είναι πιθανά!

Σε αυτό τον κόσμο ο βήχας γίνεται μελωδία και το αντισηπτικό μετατρέπεται σε μουσικό όργανο! Όλα είναι διαφορετικά. Ακόμη και ο Michael Jackson ή η Shakira μπορεί να τραγουδούν σε ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι!

Μια «φανταστική» μπάντα, οι Αφανείς,  παίρνουν ζωή μέσα από την φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου που μας καλωσορίζει σε έναν  εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει!

Ένα εξωφρενικό one woman show! Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.

Είναι stand up comedy; – Είναι μουσική παράσταση; – Είναι ότι πρέπει ή ότι να ‘ναι; – Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί!

Υ.Γ. Και ίσως αν είσαι τυχερός σε αυτή την παράσταση να γραφτεί αποκλειστικά για σένα ένα τραγούδι μιας και η Σοφία Κουρτίδου είναι πάντα έτοιμη να αυτοσχεδιάσει μετουσιώνοντας σε τραγούδι  οτιδήποτε πεις! Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η Ελληνίδα μάνα θα την αφήσει ελεύθερη χωρίς παρεμβάσεις…

INFO παράστασης*:

Σοφία Κουρτίδου – «Εξών Φρεξών»

Ημέρα: Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου

Έναρξη: 21:30

Τόπος: Ανοιχτό θέατρο Φρουρίου Τρικάλων, Τρίκαλα.

Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr

Προπώληση: https://www.hahcomedy.com/tickets/ontour/sofia-kourtidou-exon-frexon-ontour

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Από το γραφείο Τύπου