Δήμος Τρικκαίων

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

4/12/2015

Με λάμψη και χαμόγελο, με τη μάγισσα Σταρένια και τους αλευροποντικούληδες, το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, φωτίζει τα Τρίκαλα!

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2015, από τις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία), η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απλώνεται σε όλη την πόλη! Με μουσική και χορό, με ζωντανή μουσική από το τρικαλινό νεανικό συγκρότημα των On Air, με διάθεση γιορτινή και λάμψη παντοτινή, το φως του δέντρου δίνει το στίγμα μιας ζεστής γιορτής! Από τις 6 το απόγευμα, οι φετινοί πρωταγωνιστές του Μύλου των Ξωτικών, θα περπατήσουν από την οδό Ασκληπιού, θα δώσουν το στίγμα των ημερών χαρούμενης γιορτής, καλώντας τρικαλινούς και επισκέπτες στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Στις 7 ακριβώς, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα φωταγωγήσει το δέντρο, δίνοντας το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους!

Από το γραφείο Τύπου