Δήμος Τρικκαίων

Γιορτή Μουσικής από το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

18:30 & 20:0021/6/2016 - 22/6/2016

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού –Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, ως υπεύθυνος μουσικός εκπαιδευτικός φορέας του Δήμου, έχει προγραμματίσει  δύο εκδηλώσεις με τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016:

Την Τρίτη  21  Ιουνίου  στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας ημέρας μουσικής», στον αύλειο  χώρο του Ωδείου και ώρα 18.30  το απόγευμα και φυσικά με δωρεάν είσοδο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ενδιαφέροντα σχήματα που θα γιορτάσουν μαζί μας, το καθένα με τον τρόπο του, την ημέρα της μουσικής.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου το Δημοτικό Ωδείο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και ώρα 20.00  θα πραγματοποιήσει τη Μαθητική συναυλία των σπουδαστών όλων των σχολών ενόργανης μουσικής.

Σκοπός της συναυλίας  είναι να δοθεί η ευκαιρία στους σπουδαστές  να ανακαλύψουν και να ελευθερώσουν την δημιουργική τους ανησυχία μέσα από την έκφραση και τη συνεργασία με γνώμονα πάντα την υψηλή αισθητική τη ποιότητα και τον σεβασμό στη μουσική τέχνη.

Στη συνέχεια της βραδιάς θα  γίνει η απονομή επαίνων, σε σπουδαστές του Ωδείου, που με  τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου –  κιθάρας  – τραγουδιού,  απέσπασαν βραβεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.