Δήμος Τρικκαίων

"Γιορτή ποδηλάτου" την Κυριακή στα Τρίκαλα

11:0021/5/2017

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για την ανάπτυξη του αθλήματος της αγωνιστικής ποδηλασίας, διοργανώνει επίσημο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και 4cross για τις μικρές κατηγορίες στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Ώρα εκκίνησης των μικρών αθλητών – αθλητριών ορίζεται στις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Στην πόλη μας αναμένεται να καταφθάσουν ποδηλατικά σωματεία απ΄ όλες τις πόλεις της Ελλάδας και το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι ιδιαιτέρως απολαυστικό και ευχάριστο. Ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων θα συμμετέχει με όλους τους αθλητές  και αθλήτριες του ηλικίας από οκτώ μέχρι δεκατέσσερα  χρονών.

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη μας, είναι τόσο η αποκόμιση ευχάριστων στιγμών για τους μικρούς αθλητές μας άλλα και η επαφή και των υπολοίπων  παιδιών και γονέων με το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων τονίζει διαρκώς και με πολλές δράσεις του τόσο την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στους δρόμους της πόλης όσο και την ορθή εκμάθηση της ποδηλασίας (λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αντιμετωπίζοντας αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την σωματική  ακεραιότητα των αθλητών του.)

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την παρουσίαση του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sway.com/hWvRUdIEWjmu5N6a?ref=Facebook&loc=endofstory