Δήμος Τρικκαίων

“Hôtel Théâtre” στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο του Φρουρίου

21:30Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)15/7/2020 - 16/7/2020

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Έαρ, παρουσιάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, «Hôtel Théâtre», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Γιώργου Τσιαντούλα, για δύο παραστάσεις Τετάρτη 15 & Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 21:30 στο Υπαίθριο Θέατρο Φρουρίου. 12 ήρωες, θαμώνες και υπάλληλοι, στο πιο συναρπαστικό και μυστηριώδες ξενοδοχείο της πόλης, άλλοι βγαλμένοι από τον μαγικό ρεαλισμό του Τένεσσι Ουίλιαμς, και άλλοι από το σκοτεινό Μπρεχτικό καμπαρέ, θα μας επιτρέψουν να κρυφοκοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα των δωματίων τους, αποκαλύπτοντας αλήθειες. Άδοξοι εραστές, σουρεαλιστικές οικογένειες, εκδικητικές “καμαριέρες” και ένας γκροτέσκος αχθοφόρος, συνθέτουν το σκηνικό ταμπλό μιας νύχτας γεμάτης χιούμορ, μουσικής, συγκίνησης πάθους και έρωτα, κάτω από τη φωτεινή λάμψη της σκονισμένης νέον επιγραφής του «Hôtel Théâtre». Τα φώτα της πόλης μπορεί τα βράδια να σβήνουν. Αλλά στο «Hôtel Théâtre» δεν σβήνουν ποτέ. Όπως άλλωστε αρμόζει και στο παριζιάνικο τίτλο του.
Η παράσταση θα διαξαχθεί με όλα τα αναγκαία μέτρα λόγω Covid19, με τη διαθεσιμότητα των θέσεων στο 40% του θεάτρου. Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 15 ετών.
Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 21:30 Στο Υπαίθριο Θέατρο Φρουρίου
Συντελεστές Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια και φωτισμοί: Γιώργος Τσιαντούλας
Σκηνικά-Κοστούμια: Η ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου έαρ
Φωτογραφίες/Βίντεο: Μιχάλης Γκούμας
Παίζουν: Θωμάς Γουλόπουλος, Μαρίνα Ζαρκάδα, Στέλλα Ζολώτα, Εύη Καλόγηρου, Μελίνα Μαυροπούλου, Μπέσσυ Παπαστάθη, Όλγα Παραπραστανίτη, Δημήτρης Ράκος, Ειρήνη Ράπτη, Κώστας Ρούσης, Έφη Τσέλιγκα-Σκαμπαρδώνη, Φωτεινή Ψημμένου
Εισιτήρια Γενική είσοδος: 12 € Τιμή προπώλησης: 10 €
Προπώληση εισιτηρίων έξω από το Δημαρχείο (Ασκληπιού 18)
Πληροφορίες: 6987678101, 69823239998

Από το γραφείο Τύπου