Δήμος Τρικκαίων

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Ελλάδα και τα Τρίκαλα

20:00Μουσείο Τσιτσάνη22/2/2019

 

Σημαντική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δράσεις της ΕΤΕπ

 

Μια πολύ σημαντική εσπερίδα για τον ρόλο των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στη χώρα μας, πραγματοποιείται στα Τρίκαλα. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, που ενισχύει δράσεις και έργα σε όλη τη χώρα, στη Θεσσαλία κι στα Τρίκαλα, ενημερώνει τους πολίτες μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων. Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 20.00, στο Μουσείο Τσιτσάνη, πραγματοποιείται εσπερίδα, με θέμα ακριβώς τις χρηματοδοτήσεις της ΕΤΕπ στην Ελλάδα.
Ουσιαστικά η ημερίδα έχει ως στόχο τη διεύρυνση των γνώσεων για τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ και τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» που ήδη χρησιμοποιούνται σε έργα, στην Ελλάδα και στην περιοχή των Τρικάλων. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

20.00-20.10: Χαιρετισμοί

20.10-20.15: Η ΕΤΕπ στην Ελλάδα – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.

20.15-20.40:Χρηματοδοτικά εργαλεία – Συνεργασία με ΕΤΕπ

– Εγγυοδοσία μικρών επιχειρήσεων – Ομιλητής: Αναστάσιος Λάππαs, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

– Αναπτυξιακός νόμος – Ομιλητής : Σάκης Παπαδόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων, μέλος Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

– Η ΕΤΕπ φέρνει τον Φιλόδημο στους Δήμους – Ομιλητής: Δημ. Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων

20.40-20.50: Αναπτυξιακές ευκαιρίες για το μέλλον – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.

20.50-21.00: Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Από το γραφείο Τύπου