Δήμος Τρικκαίων

Η «Κουβέρτα on the road» και η Χρύσα Κατσαρίνη στα Τρίκαλα

21:30Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων "Αθανάσιος Τριγώνης"12/3/2022

 

 

Η Χρύσα Κατσαρίνη, με την καινούρια της stand up comedy παράσταση «Κουβέρτα» ετοιμάζει τη μεγαλύτερη περιοδεία στην ιστορία του ελληνικού stand up. 40 ημέρες, 30 πόλεις, 3.707 χιλιόμετρα.
Η «Κουβέρτα» θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα στις 12 Μαρτίου 2022, με μια παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» και ώρα έναρξης στις 21:30.
Το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε η Χρύσα μέχρι σήμερα.
Αντιτίθεται στον σεξισμό, τους ομοφοβικούς και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μην πέσουν θύματα βιασμού. Με σκωπτική διάθεση απέναντι στη NASA που αποφάσισε να προσλάβει συναδέλφους της για διαστημικές αποστολές και με μία ανατρεπτική εξιστόρηση της τελευταίας της εγχείρησης.
Επιπλέον, η «Κουβέρτα» δίνει την τέλεια λύση για το πώς να αποφύγει κανείς κάθε τσακωμό, λίγο πριν οι πιο σκοτεινές ιστορίες της Χρύσας μετουσιωθούν σε κωμικά κείμενα, δείχνοντας έτσι έναν άλλον δρόμο προς την κάθαρση, αυτόν που περνά μέσα από την κωμωδία. Η Χρύσα Κατσαρίνη με μία κουβέρτα παραμάσχαλα βγαίνει στο δρόμο για να συναντήσει το κοινό της και σας περιμένει εκεί.

Τιμή εισιτηρίου 12 €

Πληροφορίες και εισιτήρια στο viva.gr

Επιμέλεια παραγωγής: Behind the Clouds productions

Από το γραφείο Τύπου