Δήμος Τρικκαίων

Η "Πράσινη Κιβωτός" στο «Let's do it Greece 2018»

10:00Αλσος Προφήτη Ηλία29/4/2018

Η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων συμμετέχει στην παγκόσμια δράση εθελοντισμού «Let’s do it!», με καθαρισμό του άλσους του Προφήτη Ηλία την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Το «Let’s do it!» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας!

Καλούμε λοιπόν, όλα τα μέλη και τους φίλους της Πράσινης Κιβωτού να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή τους την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Σημείο συνάντησης ο χώρος δράσης και ώρα 10:00 πμ.

Επισημαίνουμε ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες εθελοντές από το Δήμο Τρικκαίων ο απαραίτητος εξοπλισμός (γάντια, σακούλες σκουπιδιών).

Ας δείξουμε όλοι μας πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο όμορφη, πιο καθαρή.

Παράλληλα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Τρικκαίων – Περτουλίου, που βρίσκονται στο λόφο του Προφίτη Ηλία, η Πράσινη Κιβωτός θα προβάλει βίντεο και θα κάνει παρουσίαση σχετικά με τη δράση «Let’s do it!».

Από την “Πράσινη Κιβωτό”