Δήμος Τρικκαίων

Η Βιολέτα Ίκαρη στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη

21:15Μουσείο Τσιτσάνη19/6/2019

 

Η Βιολέτα Ίκαρη, μια σπουδαία φωνή, που ξεχωρίζει από τους ερμηνευτές της γενιάς της, παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς της, θα συστηθεί με τα τραγούδια της στις 19 Ιουνίου, στις 21:15, στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Εβδομάδα Μουσικής & Τέχνης» 2019, που οργανώνεται φέτος από το Μουσείο Τσιτσάνη και τον Δήμο Τρικκαίων για 5η συνεχή χρονιά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Βιολέτα Ίκαρη, γεννήθηκε στην Ικαρία (από την οποία δανείστηκε το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί αντί του αληθινού επωνύμου της) και ασχολήθηκε από μικρή με το τραγούδι. Ερασιτεχνικά στην αρχή, αλλά με όλο και περισσότερο πάθος και παράλληλα με μουσικές σπουδές στη συνέχεια. Φωνή πλούσια και με ολοφάνερα δική της προσωπικότητα, δε δυσκολεύτηκε να κάνει εκλεκτές συνεργασίες, όταν πλέον μετοίκισε στην Αθήνα. Το ομότιτλο τραγούδι του πρώτου album της  «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου»  έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση, ενώ γενικά οι επιτυχίες της  και η αυθεντική προσωπικότητά της, είναι οδηγοί για το πώς κατορθώνεις να γίνεις ένα… νέο όνομα που ξεχωρίζει.

Καλώς να ανταμώσουμε, λοιπόν, στην αυλή του «Μουσείου Τσιτσάνη» και να μοιραστούμε μαζί της μια γλυκιά βραδιά, με  μια αγκαλιά τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας.