Δήμος Τρικκαίων

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζει την ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ

20:008/6/2017

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζει το έργο της Ευγενίας Φακίνου, «ΣΤΗ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ». Σκηνοθεσία: Μαρία Μπλούτσου, μουσική: Θάνος Φλίγκος, μουσική διδασκαλία: Γιώτα Γκολίτου.

“Η Ντενεκεδούπολη είναι μια πολιτεία αλλιώτικη από τις άλλες. Δεν είναι φτιαγμένη από τούβλα, πέτρες, τσιμέντο ή γυαλί. Είναι ολόκληρη φτιαγμένη από ντενεκέδες. Και μένουν σ΄αυτή…  τι άλλο; Ντενεκεδάκια. Άδεια, σκουριασμένα, παλιά ντενεκεδάκια που βρέθηκαν και αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους πολιτεία, για να μένουν μόνα τους και να ζουν ελεύθερα.

Τα ντενεκεδάκια που μένουν εδώ έχουν περίεργα ονόματα: Σαρδέλας, Μηλίτσα, Βουτυρένιος, Σοφός, Οκέυ-μπαμ-μπαμ. Ο Σαρδέλας είχε πριν τον πετάξουν σαρδέλες, η Μηλίτσα είχε κομπόστα μήλο, ο Βουτυρένιος βούτυρο, ο Οκέυ-μπαμ-μπαμ είχε κόκα-κόλα κι ο Σοφός είχε μέσα του καφέ.

Ζούσαν όλα πολύ ευτυχισμένα στην Ντενεκεδούπολη, ώσπου μια μέρα…”

Το έργο θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα και την χορωδία του ΚΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ, Πέμπτη 8 Ιουνίου  και ώρα 8:00 μ. μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Φρούριο.

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων  του 10ου Δημοτικού Σχολείου, την ίδια μέρα και ώρα.