Δήμος Τρικκαίων

Κωμική περιπέτεια στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων

21:45Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος17/8/2019 - 20/8/2019

                                                                         

Από 17-20/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στον Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα: παγκόσμια απειλή»
Κωμική Περιπέτεια 114΄Κ12
3D προβολή  10 & 12/8

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Εμα Τόμσον, Λίαμ Νίσον

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ύστερα από προσπάθειες μιας ζωής, η Μόλι καταφέρνει να εντοπίσει το κρυφό αρχηγείο των Ανδρών με τα Μαύρα και, χάρη στην επιμονή της, να προσληφθεί ως δοκιμαστικός πράκτορας Μ. Η πρώτη της αποστολή δίπλα στον έμπειρο Η όμως θα αποδειχτεί τεράστιας σημασίας για την ασφάλεια της Γης.

 ΚΡΙΤΙΚΕΣ

τΤο Το

Στο… διαστημόπλοιο των νέων «Ανδρών με τα Μαύρα», στη θέση του πιλότου βρίσκεται ο Φ. Γκάρι Γκρέι, ο δοκιμασμένος σκηνοθέτης που έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Από την πρωτοκλασάτη «Ληστεία αλά Ιταλικά» (2003) μέχρι το υποψήφιο για Όσκαρ «Straight Outta Compton» (2015) και το «Μαχητές των Δρόμων 8» (2017), που έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων, ο Γκρέι γνωρίζει πώς να προσφέρει απολαυστικό σινεμά για το πλατύ κοινό. Με αδιάψευστα διαπιστευτήρια, ο σκηνοθέτης καλείται να ξανακάνει το μπλοκμπάστερ θαύμα του, να οδηγήσει το εξωγήινο franchise σε νέες γαλαξιακές περιπέτειες και να γίνουν και πάλι τα σκούρα γυαλιά ηλίου must καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Από το γραφείο Τύπου