Δήμος Τρικκαίων

Με Χατζηπαύλου και stand-up comedy συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα

21:00Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)16/9/2021

Συνεχίζονται οι δράσεις του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021, που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο με stand-up comedy παράσταση με τον Γιώργο Χατζηπαύλου –«Τάιμινγκ»: The final tour, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα, ώρα 21.00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Standup for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Κριτικές:

Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observationalcomedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει! ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Σάτιρα που κρύβει ξεχωριστά μηνύματα. AlphaTV

Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου! ΤΟ ΒΗΜΑ

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

FinalSeason
16 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)

Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας του Δήμου Τρικκαίων και του Δημοτικού θεάτρου

Πού: Στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)
Πότε: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

Προπώληση εισιτηρίων: Στο viva.grκαι στο βιβλιοπωλείο «Λαμπρίδης» (Καραϊσκάκη 38, τηλ.: 24310 38610).
Τιμή εισιτηρίων: 12 € και 10 € (προπώληση)
Διάρκεια: 90’

Έναρξη 21:00
Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will

Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Από το γραφείο Τύπου