Δήμος Τρικκαίων

Μεγάλη γιορτή αποχειρετισμού στον Μύλο των Ξωτικών

19:007/1/2017

 

Η ώρα του αποχαιρετισμού των Ξωτικών του 2016-17, έφτασε. Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2017, στις 19:00, στη σκηνή του Μύλου, έρχεται η ώρα του αποχαιρετισμού για τη μεγάλη αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Αναμνήσεις και μαγικές στιγμές, φιγούρες αγαπημένες και θύμησες από τις 45 μέρες χαράς… όλα θα ξετυλιχτούν μπροστά στα μάτια των χιλιάδων φίλων των ξωτικών.
Μαζί τους και οι πειρατές, που φέτος μαγεύτηκαν από την αγάπη και το χαμόγελο και έμειναν για να ξεναγούν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της μαγείας.
Κι αμέσως μετά… ένα μεγάλο πάρτι, με μουσική αναμνήσεων από παλιότερες δεκαετίες, ελεύθερο και ανοιχτό σε όλους!
Χορός, κέφι, φιγούρες γνώριμες, μια μεγάλη αγκαλιά… Μια γιορτή για όλη την Ελλάδα, μια γιορτή για κάθε έναν που νιώθει το πνεύμα της αγάπης να κυριαρχεί…
Ο φετινός Μύλος των Ξωτικών υποδέχεται τους φίλους του για τις τελευταίες ημέρες, στο τέλος του Δωδεκάμερου, όταν οι καλικάντζαροι θα έχουν ήδη επιστρέψει στα χθόνια δώματα της γης.
Με ζέστη στην καρδιά και κανονικές για την εποχή καιρικές συνθήκες, η γλυκιά ανάμνηση των πιο όμορφων Χριστουγέννων στα Τρίκαλα είναι η αρχή, για ένα νέο έτος πιο δημιουργικό, πιο χαρούμενο.
Το καλάθι  των δώρων από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, μας συντροφεύει μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο!
Ραντεβού το Σάββατο, στη μεγάλη γιορτή του αποχαιρετισμού!

 

Από το γραφείο Τύπου