Δήμος Τρικκαίων

Μια απρόσμενη αλλά ελπιδοφόρα συνεργασία: Μουσείο Τσιτσάνη - Ρετούς Πρότζεκτ

19:0023/4/2016

Η μουσική είναι μιά. Και για τον λόγο αυτόν, το Μουσέιο Τσιτσάνη στηρίζει και συμμετέχει στη νέα εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδαΡετούς Πρότζεκτ των Τρικάλων., Πρόκειται για μια συνεργασία με φόντο το νέο κτήριο του Μουσείου, τη μουσική, την Ανοιξη και τη διάθεση για μουσική!

 

INTRO

Η ομάδα του ΡΕΤΟΥΣ Πρότζεκτ σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη και με την υποστήριξη της Rekt, καλωσορίζει την Άνοιξη με τη διοργάνωση ενός απογευματινού party στον εξωτερικό χώρο των παλαιών φυλακών.

Tα παλιά κτήρια των φυλακών μετασχηματίζονται σε μια νέα νησίδα πολιτισμού της πόλης των Τρικάλων, γεγονός που συνάδει πλήρως με τις βασικές αρχές της κίνησης ΡΕΤΟΥΣ Πρότζεκτ.

Ταυτόχρονα, η συνύπαρξη φυσικού περιβάλλοντος, αρχαιολογικών ευρημάτων, του νέου μουσείου Τσιτσάνη, του τζαμio;y και της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου, συνθέτουν ένα πολυπολιτισμικό τοπίο, που μας ωθεί -μέσω των δράσεών μας- να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός νέου σημείου ενδιαφέροντος στην πόλη.

 

THE PARTY

BLOSSOM ! Φορέστε την ανοιξιάτική σας διάθεση, ντύστε τα ποδήλατά σας με λουλούδια και ελάτε από τις 19:00 να απολαύσουμε ένα 5 ωρο dj set.

 

DJ SET

engine•ear

giorgio azna

lastraw

yanna thomas

 

FREE DRINKS

Στο party θα διατίθενται δωρεάν ποτά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα ποτά είναι μια ευγενική χορηγία του Frankie Coffee Bar !

O καθένας μπορεί επίσης να φέρει το ποτό του.

 

SPONSORS

Frankie Coffee Bar Frankie takeaway

Fleurs

Floulis Photographers

Urban Print

Afroditi Maragkou Architecture

 

SUPPORTERS

Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη

Rekt

 

LAST BUT NOT LEAST

Την ίδια μέρα θα δοθούν στους δημιουργούς και τους εθελοντές, οι βεβαιώσεις συμμετοχής για το ΡΕΤΟΥΣ Πρότζεκτ vol.1 που έλαβε χώρα στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Τρικάλων στις 28,29 & 30 ΔΕΚ 2014.