Δήμος Τρικκαίων

Millennials: Ρητορική, δεξιότητες και ΜΜΕ για τρικαλινούς/ες μέχρι 18 ετών

24/2/2018 - 25/2/2018

Millennials: Youth Empowering Youth Across Greece

24-25 Φεβρουαρίου 2018, Τρίκαλα

Μύλος Ματσόπουλου

Η κοινότητα των Υποτρόφων Προγραμμάτων Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. επισκέπτεται τα Τρίκαλα για ένα διήμερο Συνέδριο για την κοινωνική υπευθυνότητα, την ρητορική και τα ΜΜΕ στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Το Συνέδριο διοργανώνεται από δύο Έλληνες φοιτητές πανεπιστημίου, απόφοιτους του προγράμματος “Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Institute”, που θα φέρουν νέες εκπαιδευτικές οπτικές, βασισμένες στην αμφίδρομη εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν την οπτική τους μέσα από συζητήσεις και debates. Αναζητούμε 24 νέους μαθητές από τα Τρίκαλα, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μέρος μίας δυναμικής παγκόσμιας κοινότητας.

Δηλώστε συμμετοχή αν σας ενδιαφέρει:

  • Η ανάπτυξη soft skills, ρητορικών και διαπροσωπικών ικανοτήτων που είναι αναγκαίες στην εποχή μας.
  • Να διερευνήσουμε τι ορίζει την γενιά των Millennials και την αναδυόμενη I-Gen γενιά.
  • Η συμμετοχή σε τοπικά, εθνικά και διεθνή προγράμματα νέων, καθώς και σε άλλες ευκαιρίες για ενδυνάμωση νέων. Θα δούμε αναλυτικά πως προσεγγίζουμε το στάδιο των αιτήσεων και τις βασικές αρχές ενός βιογραφικού σημειώματος.

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος.

Το Συνέδριο θα παρέχει καφε, αναψυκτικά και ελαφρά γεύματα στους συμμετέχοντες.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, επισκεφθείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://goo.gl/KjNF12

Τελική προθεσμία συμμετοχών είναι η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

Σημείωση: Η γλώσσα διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι η Αγγλική, για αυτό το λόγο ένα Advanced ή Proficient επίπεδο Αγγλικών ενθαρρύνεται. Οι δραστηριότητες θα δομηθούν με προσβάσιμο λεξιλόγιο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην σελίδα μας στο Facebook :

https://www.facebook.com/millennialsgreece

 

Το Συνέδριο διοργανώνεται με τη στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Δήμου Τρικκαίων και του Ελληνικού Συλλόγου Υποτρόφων Προγραμμάτων Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.