Δήμος Τρικκαίων

Νέα μετάδοση Οπερας από τη Ν. Υόρκη στα Τρίκαλα

19:55Δημοτικός Κινηματογράφος10/11/2018

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11/2018 ΣΤΙΣ 19:55 η όπερα Μάρνι (Nico Muhly/Libretto Nicholas Wright).

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά την συγκλονιστική πρεμιέρα της σεζόν με την «Αϊντα», και το βιβλικό έπος «Σαμψών και Δαλιδά» και την εκπληκτική παραγωγή Το Κορίτσι της Δύσης του Giacomo Puccini συνεχίζει ΜΕ ΤΗΝ όπερα Μάρνι (Nico Muhly/Libretto Nicholas Wright).

Η σύγχρονη όπερα Μάρνι του Nico Muhly, βασισμένη στην γεμάτη σασπένς ομότιτλη ταινία θρίλερ του Hitchock, κάνει φέτος πρεμιέρα στη Met. H μοναδική Isabel Leonard εμφανίζεται στον ομώνυμο ρόλο, με τον Christopher Maltman στο ρόλο του εκβιαστή συζύγου Μαρκ Ρούτλαντ και την περίφημη μέτζο-σοπράνο Denyce Graves στον ρόλο της μητέρας της Μάρνι. Ο Robert Spano κάνει το ντεμπούτο του ως διευθυντής ορχήστρας.

Η Μάρνι είναι σύμπραξη και συμπαραγωγή με την English National Opera, εκεί όπου είχε ανέβει αρχικά το 2017, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Διευθυντής ορχήστρας: Robert Spano

Σκηνοθεσία: Michael Mayer

Σκηνικά και προβολές: Julian Crouch and 59 Productions

Κοστούμια: Arianne Phillips

Φωτισμοί: Kevin Adams

Διανομή: Μάρνι (Isabel Leonard), κα.Ρούτλαντ (Janis Kelly), μητέρα της Μάρνι (Denyce Graves), Τέρι Ρούτλαντ (Iestyn Davies), Μαρκ Ρούτλαντ (Christopher Maltman).