Δήμος Τρικκαίων

«Ο δρόμος της Ελευθερίας» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Τρικκαίων

19:30Μύλος Ματσόπουλου13/6/2021

 

Με μια όμορφη γιορτή, αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ολοκληρώνονται για την περίοδο 2020-21 οι δράσεις του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Τρικκαίων.
Παρά τις δυσκολίες, το εργαστήρι έμεινε δίπλα στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, παρέχοντας στήριξη αλλά και αξιοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία, για την πληρέστερη έκφραση και καλλιτεχνική δημιουργία. Πλέον, και με αφορμή τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, οι σπουδαστές/τριες μετέχουν σε παράσταση, ορίζοντας με τον δικό τους τρόπο την έννοια της Ελευθερίας. Και αυτό γίνεται με την έκφρασή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Ετσι την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 19.30 στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, θα γίνει η Παρουσίαση παραστάσεων, καλλιτεχνικών δράσεων και αφηγήσεων από τους μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Τρικκαίων με τίτλο «Ο δρόμος της Ελευθερίας».
Θα ακουστούν προσωπικές αφηγήσεις παιδιών, εφήβων και ενηλίκων αλλά και αποσπάσματα από τα κείμενα «Ο Καπετάν Μιχάλης» του Νίκου Καζαντζάκη, «Ρωμιοσύνη» του Γιάννη Ρίτσου, «Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας» και «Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος» του Τάσου Λειβαδίτη.

Από το γραφείο Τύπου