Δήμος Τρικκαίων

Ο Παπουτσωμένος Γάτος στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

19:30Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)17/6/2021

Τις σκανδαλιές του αγαπημένου μας ΗΡΩΑ μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στο

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ- ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ – Ώρα 7.30μ.μ.

Προπώληση VIVA.GR

Τηλ. για πληροφοριες 6973056635

 

Η Ιστορία του παραμυθιού

Το παραμύθι των παραμυθιών, ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο του ό,τι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με έναν Γάτο! Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ! Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Φοράει μπότες! Και πάνω από όλα είναι ΕΞΥΠΝΟΣ! Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Τα διδάγματα του έργου

Το έργο είναι συνάμα και διδακτικό  γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ’ τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!

Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ.

Η παράσταση πλαισιώνεται από ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΙ, που έγραψε η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ  μέσα από τους στοίχους της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ .
Οι έμπειροι ηθοποιοί σε συνδυασμό με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζουν επί σκηνής ξεσηκώνουν τους ΘΕΑΤΕΣ!
Η σκηνογραφία και ζωγραφική εκτέλεση του εντυπωσιακού σκηνικού είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ,

Μία μοναδική παράσταση με ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ & ΘΕΑΜΑ!!!

για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Στην παράσταση παίζουν οι επαγγελματίες ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης: Κατερίνα Αναστασίου, Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός Ελευθερία Μπουρανή και ο Γιώργος Παππάς

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων