Δήμος Τρικκαίων

Ο Τώνης Sfinos στα Τρίκαλα για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο!

07.00-23.0022/9/2017

 

«Εσείς Α, εγώ ΟΥ. Εσείς ΟΥ, εγώ Α»…..
Ας συνηθίζουμε σε αυτήν την προτροπή, διότι το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017, θα την ακούσουμε κάμποσες φορές.
Διότι εκείνο το βράδυ, ο μεγάλος, ο ανεπανάληπτος, ο ένας και μοναδικός, ο μετουσιωτής των ονείρων μας, ο άνθρωπος που μας βγάζει από τα μνημόνια, ο άνθρωπος που δίνει το Τσάμπιονς Λιγκ στον ΑΟ Τρίκαλα, ο βαρέων βαρών παγκόσμιος αθλητής, ο γίγας ΤΩΝΗΣ SFINOS, θα είναι στα Τρίκαλα!
Ο Δήμος Τρικκαίων κάλεσε στο πάρκο του Αη Γιώργη τον άνθρωπο έρχεται να μας προσφέρει το μοναδικό το ανεπανάληπτο, το απίστευτο αυτό θέαμα!
Το βράδυ της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με τα τραγούδια των δεκαετιών ’60 και ’70, με τον μοναδικό τρόπο του Τώνη να εξυψώνει το κέφι.
Η φράντζα θα κυλάει στον ρυθμό των τραγουδιών, το βλέμμα (δεν θα το βλέπετε, επειδή θα φοράει μαύρα γυαλιά, αλλά θα είναι ωραίο βλέμμα), το αγέρωχο ύφος θα καταπλακώνει όποιον δεν χορεύει!

Αλλά……………..

Πώς θα εμφανιστεί στα Τρίκαλα; Ποια θα είναι η πρωτοποριακή του είσοδος στον χώρο; Τι θα κάνει για τους τρικαλινούς;

Αυτά και άλλα πολλά, στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής στο πάρκο του Αη Γιώργη. Δωρεάν, εννοείται.

 

Νωρίτερα, ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει κι άλλες εκδηλώσεις:

  • Ώρες 7.00- 22.00: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στο τμήμα των οδών Κανούτα – Όθωνος, από τη συμβολή αυτών με τις οδούς Χατζηγάκη έως και Γαριβάλδη (γέφυρα παλιού ΚΤΕΛ).
  • Ώρες 10.00- 13.00: Ζωγραφική στον δρόμο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  Τρικάλων.
  • Ώρα 10.00- 13.00: Αναβίωση παλαιών ομαδικών παιχνιδιών,  με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειο».
  • Ώρα 10.00- 13.00: ΣΚΑΚΙ από τον Σκακιστικό Σύλλογο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».
  • Ώρα 10.00- 13.00: Επίδειξη με τη χρήση roller με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».
  • Ώρα 19.30: Ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την Κ. Πλατεία Τρικάλων και τερματισμό το Πάρκο Αγ. Γεωργίου.
  • Ώρα 20.30- 23.00: Κλείσιμο επταήμερων εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Πάρτυ στο Πάρκο Αγ. Γεωργίου.

 

 

 

Δείτε εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=fy2-CDsSY5o

 

Από το γραφείο Τύπου