Δήμος Τρικκαίων

Ολοκληρώνονται οι Μουσικές Παραμυθοδράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

10:00Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων3/6/2023

 

Με ένα μικρό ποντικάκι κι ένα μεγάλο λιοντάρι!

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

10.00-11.00 & 11.00-12.00

 

Όσο μεγάλοι κι αν είμαστε, όσο μικροί

Όλοι μας έχουμε ένα ποντικάκι

Και ένα λιοντάρι μέσα μας

Να μας παρατηρεί!

Στην τέταρτη και τελευταία συνάντηση της Μουσικής Παραμυθόδρασης θα ταξιδέψουμε σε έναν τόπο μακρινό που ζούνε αντιλόπες, ζέβρες,   ιπποπόταμοι, ρινόκεροι, ελέφαντες και διάφορα άλλα ζώα..

Αρχηγός τους το δυνατό, φοβερό και εντυπωσιακό λιοντάρι! Και κάπου εκεί, ένα ποντικάκι που νιώθει μικρό κι ασήμαντο.. Θα καταφέρει να βρει την αξία του, τη θέση του και τη φωνή του ανάμεσα στα άλλα ζώα;

Ελάτε να το μάθουμε διαβάζοντας, παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας με το βιβλίο των Ρέιτσελ Μπράιτ και Τζιμ Φιλντ «Το λιοντάρι μέσα μας»!

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι οι θέσεις συμμετοχής έχουν καλυφθεί πλήρως για όλες τις ημερομηνίες υλοποίησης του προγράμματος. Όσοι/ες έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα (μέχρι την Παρασκευή 2-06-2023 ) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από άλλο παιδί.

Όσοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες δεν έχουν δηλώσει εμπρόθεσμα συμμετοχή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη βιβλιοθήκη το Σάββατο 3/06/2023 (μέχρι 9:30 π.μ.) για να ενημερωθούν για τυχόν ακυρώσεις.

Επικοινωνία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων στο τηλέφωνο 2431353565.

Από το γραφείο Τύπου