Δήμος Τρικκαίων

OPEN DAY - open minds στα Τρίκαλα!

08:00 - 16:0022/11/2016

Δράση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών στις  25.11.2016 , την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 από τις 8 π.μ. έως και τις 4 μμ, ανοίγει τις πόρτες του σε όλες και όλους τους δημότες που θέλουν να  γνωρίσουν από κοντά τη Δομή και να ενημερωθούν για το έργο της (OPEN DAY).

Τα στελέχη του Κέντρου θα βρίσκονται στη διάθεση όσων συνδημοτών μας, ατόμων και συλλογικοτήτων, επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το χώρο του Κέντρου, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη για τις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες και τις δράσεις ευαισθητοποίησης που υλοποιεί.

Στις 21 Νοεμβρίου, παρακάμπτουμε το αυστηρό πρωτόκολλο υποδοχής που τηρείται, (προηγουμένη συνεννόηση ή ραντεβού ) με σκοπό την προστασία των ωφελουμένων γυναικών του Κέντρου (απόρρητο, ανωνυμία)  και ανοίγουμε τις πόρτες του Κέντρου στην τοπική κοινότητα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της.

Ανοίγουμε τις πόρτες μας, ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας, λαμβάνοντας ενημέρωση  για ένα ζήτημα που δυστυχώς ακόμη και σήμερα παραμένει ταμπού.

Περνώντας την πόρτα του Κέντρου, χωρίς απαραίτητα να είστε θύμα βίας αλλά απλά για να ενημερωθείτε, σκεφτείτε ότι ίσως δίνετε ένα δυνατό μήνυμα ενθάρρυνσης σε γυναίκες που είναι ή έχουν υπάρξει θύματα βίας, να  χτυπήσουν και να περάσουν την ίδια πόρτα, χωρίς τον φόβο και την  ντροπή του κοινωνικού στιγματισμού.

Μόνο με τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή στη διάδοση του μηνύματος μας για ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε κάθε μορφή βίας μπορούμε να ενθαρρύνουμε  τις γυναίκες θύματα βίας να ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ τους και ενδεχομένως να ζητήσουν βοήθεια!!!!

Σε αυτή την προσπάθεια μας σας θέλουμε μαζί μας!!

 

22 Νοεμβρίου 2016, 8π.μ.– 4μ.μ.

OPEN DAY-OPEN MINDS!!!

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Τρικκαίων

Δ/νση: Θεοδοσοπούλου και Τζουμάγιας ( Κτίριο Ε΄ ΚΑΠΗ, έναντι ΔΕΗ )

Τηλ.επικ.&Fax.: 2431027943-2431025287

Email:[email protected]