Δήμος Τρικκαίων

Οπερα: «Το Κορίτσι της Δύσης» Στον Δημοτικό Κινηματογράφο

19:55Δημοτικός Κινηματογράφος27/10/2018

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2018 ΣΤΙΣ 19:55 η όπερα Το Κορίτσι της Δύσης του Giacomo Puccini.        

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τη συγκλονιστική πρεμιέρα της σεζόν με την «Αϊντα», και το βιβλικό έπος «Σαμψών και Δαλιδά» σε μια νέα εκπληκτική παραγωγή της Met Το Κορίτσι της Δύσης του Giacomo Puccini.               

 

Το Κορίτσι της Δύσης (Giacomo Puccini)                                                                                                   

27 Οκτωβρίου 2018 στις 19:55

Διευθυντής ορχήστρας: Marco Armiliato

Σκηνοθεσία: Giancarlo Del Monaco

Σκηνικά: Michael Scott

Κοστούμια: Michael Scott

Φωτισμοί: Gil Wechsler

Διανομή: Μίνι (Eva-Maria Westbroek), Ντικ Τζόνσον (Jonas Kaufmann), Νικ (Carlo Bosi), Τζακ Ρανς (Željko Lučić), Σονόρα (Michael Todd Simpson), Άσμπι (Matthew Rose), Τζέικ Γουάλας (Oren Gradus)

Η Met παρουσιάζει τον φημισμένο τενόρο Jonas Kaufmann, στην πολυαναμενόμενη εμφάνιση του στο πρόγραμμα The Met: Live in HD”, στο ρόλο του παράνομου Ντικ Τζόνσον. Σε αυτό το ρομαντικό έπος της Άγριας Δύσης, η σοπράνο Eva-Maria Westbroek εμφανίζεται στο ρόλο της πιστολέρο ηρωίδας του Puccini. Ο βαρύτονος Željko Lučić είναι ο άγρυπνος σερίφης Τζακ Ρανς. Διευθύνει ο Marco Armiliato.

 

 

Από το γραφείο Τύπου