Δήμος Τρικκαίων

Παρουσίαση βιβλίου της Βασιλικής Τσάτσου στο Μουσείο Τσιτσάνη

18:00Μουσείο Τσιτσάνη24/8/2023

Το Writer’s Agency Bookguru.gr διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέας Βασιλικής Τσάτσου «Τα Φτερά του Φοίνικα» την Τετάρτη 24/8 στις 6 μ.μ., στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο: Ένα παιδί παρατημένο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου. Μια ζωή που κρέμεται από μια κλωστή. Ο φύλακας άγγελος και ο Φοίνικας…. το μυθικό πουλί που ξαναγεννιέται από τις στάχτες τους, οδηγούν μαζί με τον Σαμάνο τα βήματα και τις ζωές των ηρώων μας, μέχρι την τελική κάθαρση. Η μόνη προϋπόθεση να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι και να επιτρέψουν την αλλαγή! Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Όλα μπορούν να γίνουν ξανά από την αρχή, χάρη στα Φτερά του Φοίνικα!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
– Αθηνά Κολίτσα, Διοικητική Υπάλληλος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
– Στέλιος Λάσκος, Εκπαιδευτικός
– Θοδωρής Λακιάρας, Ιδιοκτήτης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας krinilive.gr
Την παρουσίαση συντονίζει η Ευαγγελία Τζιάκα, CEO Writer’s Agency Bookguru.gr, Δημοσιογράφος
Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων

Βιογραφικό Συγγραφέως:
Η Βασιλική Τσάτσου γεννήθηκε στη Γερμανία το 1974, αλλά μεγάλωσε στο Γριζάνο Τρικάλων, σε μια εποχή ανέμελη, έχοντας την φύση σύμμαχο στην ευαίσθητη παιδική ηλικία. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου. Εργάσθηκε για πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός σε διάφορα φροντιστήρια όλων
των βαθμίδων για πάνω από δέκα χρόνια. Το 2000 παντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Το 2016 μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά με την οικογένεια της. Λατρεύει την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα και διδάσκει στα ελληνόπουλα του Τορόντο τον ελληνικό πολιτισμό. Το 2016 εκδίδεται το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Δυο φιλιά για μια Ελένη», από τον εκδοτικό οίκο Όστρια. Το 2019 εκδίδεται το δεύτερο έργο της, το παραμύθι με τίτλο «Ο Δίας και η Μέγια», από τον εκδοτικό οίκο Όστρια.