Δήμος Τρικκαίων

Πολυεπίπεδη και βραβευμένη ταινία  στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων  

20:00 & 22:15Δημοτικός Κινηματογράφος10/11/2022 - 16/11/2022

Από την Πέμπτη 10/10 έως την Τετάρτη 16/11 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «Ενας Ηρωας»

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15.

Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

facebook/Δήμος Τρικκαίων

Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 


ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ  

Με διήμερη άδεια από τη φυλακή, στην οποία βρίσκεται για ανεξόφλητα χρέη, ένας άντρας προσπαθεί να ξεπληρώσει εγκαίρως τον δανειστή του. Μια απερίσκεπτη κίνησή του, ωστόσο, θα προκαλέσει χιονοστιβάδα γεγονότων που θα κλονίσουν την αξιοπιστία του και θα αναστατώσουν την οικογένεια και τους οικείους του.

Είδος: Δράμα

Χώρα: Γαλλία, Ιράν

Σκηνοθέτης: Ασγκάρ Φαραντί

Πρωταγωνιστούν: Αμίρ Τζαντιντί, Μοχσέν Ταναμπαντέχ, Σαχάρ Γκόλνουστ

Διάρκεια:127

Αριστοτεχνικό σενάριο, εξαιρετική σκηνοθεσία! Δημήτρης Δανίκας

Πρώτο Θέμα

 

Άγγελος Πολύδωρος

myFILM.gr

Το πολυεπίπεδο αυτό φιλμ του Φαραντί, σκηνοθετικά και σεναριακά είναι εξαιρετικά ισορροπημένο στην τεκμηρίωση της πραγματικότητας, μέσα από κωμικούς και δραματικούς τόνους που πλαισιώνουν ηθικά διλήμματα και αδιέξοδα.

Πόλυ Λυκούργου

FLIX

Με ένα αριστοτεχνικό βερμπαλιστικό σενάριο, που θυμίζει έντονα τον «Ενα Χωρισμό», εξαιρετικές ερμηνείες και μαεστρικό κοινωνικό ρεαλισμό, ο οσκαρικός Ασγκάρ Φαραντί επιστρέφει στις φτωχογειτονιές του Ιράν για να θέσει ηθικά διλήμματα που ξεπερνούν την προσωπική οδύσσεια του «ήρωά» του.

Χρήστος Μήτσης

αθηνόραμα

Μεγάλο Βραβείο του Φεστιβάλ Καννών για ένα υποδειγματικά γραμμένο κοινωνικό δράμα πολλαπλών διαστάσεων, πιστό στην κομψά ρεαλιστική συνταγή του Ασγκάρ Φαραντί.

Από το γραφείο Τύπου