Δήμος Τρικκαίων

Σεμινάριο της MeXOXO για καινοτόμες ιδέες στο Μουσείο Τσιτσάνη

10:00 - 16:00Μουσείο Τσιτσάνη30/3/2019

Η Ελπίδα Κόκκοτα και η ομάδα της MeXOXO έρχονται στα Τρίκαλα υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, με ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό σεμινάριο, στο Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης 1) το Σάββατο, 30 Μαρτίου, 10.00-16.00, για γυναίκες κάθε ηλικίας. Το workshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος MeXOXO Counting Stars με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation.

Το “Ideation Workshop” είναι ένα εξάωρο σεμινάριο που θα καλύψει την αντίστροφη σκέψη (Opposite thinking), την αναλογική σκέψη (Analogy thinking), την ανάπτυξη ιδεών (Concept development), την εξερεύνηση τάσεων (Trend matrix), τους τρόπους παρουσίασης (Pitching), και πολλά ακόμη…
Αναρωτηθείτε…
Ποιος είναι ο σκοπός σας;
Πόσο καινοτόμα σκέφτεστε;
Βαδίζετε σωστά το μονοπάτι της επιτυχίας;Αν δεν έχετε κάποια ιδέα να μοιραστείτε μαζί μας, έχετε και πάλι τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και να επωφεληθείτε από αυτό, καθώς θα το αναπροσαρμόσουμε αποκλειστικά για εσάς!
Μαζί μας θα είναι ο «μάγος» της μόδας Περικλής Κονδυλάτος και η fashion persona Ramona Vladi με ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα “Dress for success”.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε πώς το ντύσιμό σας επηρεάζει την επαγγελματική πορεία σας, αλλά και τι μπορείτε να αλλάξετε για να συμβάλλετε με τον τρόπο σας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πραγματοποιήσετε την κράτηση σας σήμερα στο Design Thinking Ideation: https://www.eventbrite.com/e/mexoxo-design-thinking-ideation-supported-by-the-coca-cola-foundation-registration-56138430557Η MeXOXO είναι ο οργανισμός με τη μεγαλύτερη εμπειρία στο κομμάτι της υποστήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας!
Από το 2013 η MeXOXO έχει βοηθήσει 3000 γυναίκες από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κύπρο, τη Γερμανία, το Νεπάλ, την Αμερική και τη Λιβερία να κάνουν τα δικά τους μοναδικά βήματα. Η Ιδρύτρια του MeXOXO, Ελπίδα Κόκκοτα, έχει δεσμευτεί στον εαυτό της αλλά και στον ίδρυμα Clinton, να βοηθήσει 5000 γυναίκες στον κόσμο μέχρι το 2020 και τον Δεκέμβριο του 2017 βραβεύτηκε με 1ο βραβείο των Greek International Women Awards για το διεθνή κοινωνικό της αντίκτυπο μέσω του MeXOXO.

Από το γραφείο Τύπου