Δήμος Τρικκαίων

ΣΙΝΕΑΚ: Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ

12:15 / 17:306/3/2016

 

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στο πλαίσιο των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή την Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, την μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων

Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ

Οι προβολές έχουν ως εξής:

12.15   μεσημέρι (κανονική προβολή) για τους κατόχους ετήσιας κάρτας, και για τους υπόλοιπους 4 €.

17.30   απόγευμα     3D προβολή 5 €.

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

 

ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, άλλαζε πορεία και περνούσε ξυστά επιτρέποντας στους τεράστιους δεινόσαυρους να συνεχίσουν τη ζωή τους; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο η Pixar θα μπορούσε να απαντήσει, πόσο μάλλον να το κάνει ταινία. Στο νέο υπερθέαμα -που ακολουθεί το καταπληκτικό Τα Μυαλά που Κουβαλάς-, το πρωτοποριακό animation studio αφηγείται μια ακόμα συναρπαστική και ανατρεπτική ιστορία ενηλικίωσης με καθηλωτικά εφέ, αξέχαστους χαρακτήρες και φυσικά άφθονο γέλιο και συγκίνηση.

 

Σε έναν κόσμο όπου η  Γη δεν χτυπήθηκε ποτέ από τον αστεροειδή που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους, ένας νεαρός Απατόσαυρος ο Άρλο χάνει τον πατέρα του σε ένα τραγικό δυστύχημα. Κάποια μέρα, πέφτει σε έναν ποταμό και χτυπιέται σε έναν βράχο, μα όταν ξυπνάει βρίσκεται μακριά από το σπίτι του. Όσο είναι στον δρόμο για να βρει το σπίτι του, γινεται φίλος με ένα παιδί των σπηλαίων, που του έδωσε το όνομα «Σποτ».