Δήμος Τρικκαίων

ΣΙΝΕΑΚ: «Τα Κακά Παιδιά» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

12:00 & 17:30Δημοτικός Κινηματογράφος27/11/2022

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων πραγματοποιεί ειδικές προβολές για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου η ταινία

Τα Κακά Παιδιά

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη 90΄)

Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:

  • 12.00 πρωί
  • 17.30 απόγευμα

Γενική είσοδος (4 €)

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Γενική είσοδος 4 €

Ετήσια κάρτα 20 €

Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν τις προβολές με εισιτήριο 2 €.

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2022-23. Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

 

Τα Κακά Παιδιά

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών». Ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula συνθέτουν μια εγκληματική συμμορία από ζωάκια. Σύντομα θα επιχειρήσουν την πιο δύσκολη κομπίνα τους, να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

Είδος:Κιν. Σχέδια

Χώρα:ΗΠΑ

Σκηνοθέτης:Πιερ Περιφέλ

Πρωταγωνιστούν:Σαμ Ρόκγουελ, Μαρκ Μάρον, Κρεγκ Ρόμπινσον

Διάρκεια:   

Υπέροχα κινούμενα σχέδια της Dreamworks «Τα κακά παιδιά» («The bad guys», ΗΠΑ, 2022) σε σκηνοθεσία του Πιέρ Περιφέλ, που με πλήθος αναφορών σε γνωστές ταινίες (από το «Pulp fiction» ως τις «Επικίνδυνες αποστολές») περιγράφουν τις περιπέτειες μιας συμμορίας ζώων που με αρχηγό έναν λύκο (έκτακτος ο Σαμ Ρόκγουελ/φωνή) αναστατώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ζουμπουλάκης Γιάννης

Το Βήμα

Διασκεδαστική και ολίγον τι σκεπτόμενη κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων από την DreamWorks Animation, βασισμένη στη διάσημη σειρά βιβλίων του Ααρον Μπλάμπεϊ. Χρήστος Μπακατσέλος

FLIX

Από το γραφείο Τύπου