Δήμος Τρικκαίων

ΣΤΟΠ στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση

17:3029/12/2016

Ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση και ο Δήμος Τρικκαίων. Ένα φαινόμενο που εντείνεται στην εποχή μας, ένα φαινόμενο άκρως δυσάρεστο και ανησυχητικό, είναι στο χέρι μας να το σταματήσουμε.

raptiΕτσι, ο Δήμος Τρικκαίων και η Ομάδα Εθελοντών σε συνεργασία με τη βουλευτίνα κ. Ελενα Ράπτη, παρουσιάζουν στα Τρίκαλα την  καμπάνια  «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Πρόκειται για μια εκστρατεία ενημέρωσης που με κινούμενα σχέδια, πληροφοριακό υλικό, παιδικό παραμύθι, παρουσιάζει στα παιδιά και τους γονείς, τις απαραίτητες προφυλάξεις για το ευαίσθητο και κρίσιμο αυτό θέμα.
Η κ. Ράπτη, ως συντονίστρια της καμπάνιας, θα βρεθεί στα Τρίκαλα την ερχόμενη Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016. Στις 17:30 στον δημοτικό κινηματογράφο (μύλος Ματσόπουλου) θα παρουσιάσει την ενημερωτική εκστρατεία και αμέσως μετά, οι Εθελοντές θα διαμοιράσουν το αντίστοιχο υλικό.
Είναι προσκεκλημένοι όλοι οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και κάθε ενδιαφερόμενος, περικειμένου το μήνυμα για τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης να φτάσει παντού. Και ο Δήμος Τρικκαίων, να γίνει ο Δήμος που θα πρωτοστατεί στην εκστρατεία αυτή.

Από το γραφείο Τύπου