Δήμος Τρικκαίων

Συναυλία μουσικής δωματίου στο Μουσείο Τσιτσάνη από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής

19:307/4/2024

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη διοργανώνει συναυλία Μουσικής Δωματίου την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 7.30 μ.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Πρόκειται για την τελική συναυλία του σεμιναρίου – «Masterclass» Μουσικής Δωματίου που διοργανώνεται από τον Σ.Φ.Μ.Τ. από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2024, στην οποία οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Στο Masterclass έχουν προσκληθεί και θα διδάξουν οι φοιτητές  του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου, Πάρις Ριζάς – Πιντζόπουλος και Ivan Illingworth. Οι συμμετέχοντες/ουσες στο σεμινάριο και τη συναυλία είναι σπουδαστές/τριες μουσικής και μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, καθώς και οι διδάσκοντες του σεμιναρίου.

Η συναυλία αποτελεί παράδειγμα διεθνούς καλλιτεχνικής ανταλλαγής και έμπνευσης από νέους μουσικούς της πόλης μας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Τα έξοδα της συναυλίας γίνονται με χορηγία της δρ. Ιωάννας Αμερίδου κατόπιν της εκδήλωσης «Φως και Λευκός Πηλός» στη μνήμη του πατέρα της, ιατρού Νικολάου Αμερίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2023 στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων – Μουσείο Τσιτσάνη.

Από το γραφείο Τύπου