Δήμος Τρικκαίων

«Τα παιδιά μαθαίνουν για την κυκλοφοριακή αγωγή» στα Τρίκαλα

11:00Μύλος Ματσόπουλου8/1/2023

Ενημέρωση για την κυκλοφοριακή αγωγή μικρών παιδιών, επίδειξη σε ποδήλατα και μηχανές, αλλά και δωρεά βιβλίου, περιλαμβάνει η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τέσσερις φορείς στα Τρίκαλα.
Το πρωί του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00, στον Μύλο των Ξωτικών, ο Δήμος Τρικκαίων, η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, το Τμήμα Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, συναντούν τους μικρούς/ες φίλους και φίλες και ενημερώνουν για όλα όσα σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Κυρίως, για θέματα προσοχής και μέτρων προστασίας στο ποδήλατο, αλλά και στις μηχανές.
Ταυτοχρόνως, μια παράλληλη σημαντική πρωτοβουλία αφορά σε δώρο ενός βιβλίου, σχετικού με την οδική ασφάλεια: «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» της Υπαρχιφύλακα Δέσποινας Γκουτζολίκα από τη Λάρισα, περιέχει συμβουλές και με απλό και κατανοητό τρόπο, υποδείξεις για την κυκλοφορία κυρίως μικρών παιδιών. Αυτό το βιβλίο θα διανεμηθεί στα μικρά παιδιά που θα μετάσχουν στην εκδήλωση και θα δουν από κοντά και τους/τις ποδηλάτες/ισσες και τους μοτοσικλετιστές της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, να παρέχουν τις συμβουλές τους με επίδειξη στα οχήματά τους.

Από το γραφείο Τύπου