Δήμος Τρικκαίων

Το παρελθόν και το μέλλον σε εξαιρετική ταινία στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

20.00 & 22.15.Δημοτικός Κινηματογράφος26/1/2023 - 1/2/2023

Από την Πέμπτη 26/1 έως την Τετάρτη 1/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «AFTERSUN»

 

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15.

Κυριακή μία προβολή στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

facebook/Δήμος Τρικκαίων

Δημοτικος  Κινηματογραφος Τρικαλων

 

AFTERSUN
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "***** "Εκπληκτικό" Ένα από τα καλύτερα βρετανικά ντεμπούτα θυμόμαστε AnOther "Μια υπέροχη αποκάλυψη... φύγεις ίδιος άνθρωπος" The ***** DEAUVILLE ***** "Μια ταινία ατέρα-κόρης που σας κόψει την ανάσα" Tine aftersun AOTEPEAN Σάρλοτ Γουέλς ΠÎÎ Μέσκαλ Φράνκι Κόριο"Κοινωνική 101΄
Μια γυναίκα θυμάται τις διακοπές που πέρασε μικρή, με τον χωρισμένο πατέρα της, στη διάρκεια ενός καλοκαιριού χαμένου βαθιά στη μνήμη, αλλά καθοριστικού και για τους δυο.
Χώρα: Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης: Σάρλοτ Γουέλς
Πρωταγωνιστούν: Πολ Μεσκάλ, Φράνκι Κόριο, Σίλια Ρόουλσον-Χολ
Διάρκεια: 101
ΚΡΙΤΙΚΕΣ:
Ένα από τα καλύτερα και πιο συγκινητικά ντεμπούτα των τελευταίων ετών, το οποίο πραγματεύεται τη σχέση της μνήμης με την ενηλικίωση και την απώλεια τόσο εύστοχα, που σε αφήνει ανοχύρωτο. Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος αθηνόραμα
Η Σκωτσέζα Γουέλς φτιάχνει ένα πορτρέτο της υποκειμενικής αλήθειας με μέτρο και υπομονή. Κλείνει με ένα μεγάλο ερώτημα για το μέλλον, μιλώντας για το παρελθόν σε ένα έργο εντελώς παρόν, στιγμών και ατμόσφαιρας πιο σημαντικών από τις αναμενόμενες δραματικές εντάσεις, μοντέρνο και παλλόμενο.
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος LiFO
Από το γραφείο Τύπου