Δήμος Τρικκαίων

Το Tech Talent School for Educators προσφέρει δωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών στα Τρίκαλα

Μύλος Ματσόπουλου1/3/2020 - 31/3/2020

Το Tech Talent School συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» και προσφέρει δωρεάν μια σειρά μαθημάτων για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Το πρόγραμμα Tech Talent School for Educators έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσει τη διδασκαλία και τη μαθησιακή εμπειρία μέσω των εργαλείων που παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων. Το πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση σύγχρονων, καινοτόμων και εύκολων στη χρήση εργαλείων για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι εκπαιδευτικοί να κάνουν το μάθημα τους πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον.

Οι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας, αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εξοικειωθούν με νέες διαδραστικές και δυναμικές μεθοδολογίες μάθησης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, όπως: Οι παρουσιάσεις ως εκπαιδευτικό εργαλείο, Εισαγωγή στο Micro: bit. Ένα τεχνολογικό εργαλείο για την STEM εκπαίδευση, Δημιουργία κουίζ και ερωτηματολογίων για εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν την χρήση του βίντεο στην εκπαίδευση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, στον Μύλο Ματσόπουλου, τον πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού που αποτελεί τον πολιτιστικό “πνεύμονα” της πόλης των Τρικάλων. Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα για το μήνα Μάρτιο πατώντας εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.techtalentschool.gr

Από το γραφείο Τύπου