Δήμος Τρικκαίων

«Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον» περνά από τα Τρίκαλα

21:00Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)28/6/2023

Τα Αθηναϊκά Θέατρα, ο θίασος για παιδιά Μαγικές σβούρες και το Μέλισμα Events παρουσιάζουν την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στις 9 μ.μ.  στο Υπαίθριο Θέατρο Φρουρίου Τρικάλων «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χολγκερσον».

Ο Δημήτρης Αδάμης, ο αγαπημένος  σκηνοθέτης των παιδιών, παρουσιάζει στα παιδιά, «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον», της βραβευμένης με Νόμπελ Σέλμα Λάγκερλεφ !

Ο άτακτος Νιλς, ταξιδεύει  μαζί με τον Μάρτιν τον λευκό χήνο του και ένα σμήνος από αγριόχηνες.

Σ΄ αυτό το ταξίδι, ο Νιλς ανακαλύπτει τα μυστικά της φύσης, τη ζωή των πουλιών και των ζώων και μαθαίνει να τα αγαπά, να τα προστατεύει και να τα σέβεται μέσα από περιπέτειες και μοναδικές εικόνες .

Παρέα με τη σοφή Αγριόχηνα Άκα, την Αλεπού, τον Αργυροπελεκάνο, την Πουπουλένια, τον Γοργοφτέρουγο τον Αετό και τη Μεγάλη Πεταλούδα, αναγνωρίζει την αξία της ομαδικότητας και την αρετή της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης.

Η παράσταση αφηγείται στα παιδιά ένα ωραίο οικολογικό παραμύθι, τώρα που έχουμε χρέος να τους μιλήσουμε για το περιβάλλον και την προστασία του.

Ταυτότητα της Παράστασης:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά: Χριστίνα Παπαδημητρίου -Marc Britz

Επιμέλεια κοστουμιών: Δόμνα Ζαφειροπούλου-Μαγικές σβούρες

Κίνηση : Έλενα Γεροδήμου

Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης

Οι ηθοποιοί της παράστασης (με σειρά εμφάνισης ): Ανθή Χριστοθανοπούλου, Άρης Καλαβρός, Γιώργος Γκιόκας, Χαρά Νικολάου, Κατερίνα Περλιάνη, Τάσος Ράπτης
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : viva.gr
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρώ
Γενική είσοδος: 12 ευρώ και Ανέργων, Αμέα, Ομαδικό 8 ευρώ
Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Από το γραφείο Τύπου