Δήμος Τρικκαίων

Τουρνουά μπάσκετ για καλό σκοπό!

12:00 - 19:001/3/2016

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνεργάζεται με τον Δήμο Τρικκαίων και διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με έξι ομάδες. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι δομές του Δήμου Τρικκαίων, σε συμπολίτες που βιώνουν δύσκολη οικονομική κατάσταση. Το τουρνουά έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας και υγιεινής, για την  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου. Θα μετάσχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.
Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ  ο τελικός προγραμματίζεται για τις 17.00.
Τα τρόφιμα- είδη καθαριότητας- είδη υγείας & υγιεινής, θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο έξωθεν του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, επί της οδού Κατσιμήδου, την ημέρα διεξαγωγής του ανωτέρω τουρνουά καλαθοσφαίρισης. Στήριξη στο εγχείρημα δίνουν επίσης η ΠΕ Τρικάωλν και το «Ράδιο Ζυγός». Πληροφορίες δίνονται και από τη σελίδα του παραρτήματος Τρικάλων της ΔΕΑ στο facebook, με την επωνυμία ipatrikala

«ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

 

Από το γραφείο Τύπου