Δήμος Τρικκαίων

Τρίκαλα BC Aries - Ολυμπιακός στο Δημοτικό Κλειστό

17:005/12/2016

Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 9η αγωνιστική της ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR Basket League.

Η Γενική τιμή εισόδου θα είναι 20 € ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται και από τις 10-2 τα πρωϊνά του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας, ημέρα του αγώνα. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο γήπεδο καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο.

*φωτό από τον περυσινό αγώνα των δύο ομάδων