Δήμος Τρικκαίων

Οι τρικαλινοί ζωγράφοι "Στη σκιά των Μετεώρων"

1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας3/10/2017 - 10/10/2017

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων ανοίγει την νέα καλλιτεχνική περίοδο στην πόλη της Καλαμπάκας με την 5η κατά σειρά Εικαστική  Έκθεση των μελών του με τίτλο “Στη σκιά των Μετεώρων”, που θα γίνει από την 1η μέχρι 7η  Οκτωβρίου,  στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Την προηγούμενη περίοδο ο Σύλλογος ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα, με κύριο άξονα τις αισθητικές παρεμβάσεις από εθελοντές καλλιτέχνες στα σχολεία της πόλης των Τρικάλων (με δωρεές έργων και με δημιουργίες τοιχογραφιών στο χώρο τους) και με την παρουσίαση των έργων των μελών του με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Οι καλλιτέχνες-μέλη του Συλλόγου, προέρχονται από όλους τους δήμους του νομού (πολλοί είναι δημότες Καλαμπάκας), αγαπάνε την Τέχνη, αγωνίζονται συνεχώς γι αυτή, εμβαθύνουν και θέλουν να μεταδώσουν πίστη και αισιοδοξία μέσα από την ομορφιά, το χρώμα, το φως και τη δύναμή της.

Μ’ αυτή τη διάθεση και σ’ αυτό το πνεύμα σας καλούμε και περιμένουμε να τιμήσετε την εκδήλωσή μας και να μας δώσετε τη χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Καλούμε επίσης τους Διευθυντές των σχολείων να προγραμματίσουν την επίσκεψη των μαθητών τους.

Ακόμα μια φορά, λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να εκθέσουμε στην Καλαμπάκα, που από μόνη της είναι ένα έργο τέχνης της φύσης και του ανθρώπινου πολιτισμού, αέναη πηγή έμπνευσης για την καλλιτεχνική  δημιουργία.Ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη τον Δήμο Καλαμπάκας. Ευχαριστούμε επίσης και τη νέα Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 1η  Οκτωβρίου 2017 στις 19.00 μμ.

Για τις επισκέψεις σχολείων επικοινωνήστε στο: 6974069373

Για το ΔΣ η Πρόεδρος