Δήμος Τρικκαίων

Βιβλιοπαρουσίαση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Μουσείο Τσιτσάνη

20:3029/9/2017

Η Global Attract και ο κ. Σταύρος Πλουμιστός, οι εκδόσεις Όστρια και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Τρικάλων «Οι Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν με άξονα το βιβλίο, την ποίηση και τη λογοτεχνία, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, την παρουσίαση του βιβλίου της βραβευμένης συγγραφέως και ποιήτριας, κ. Μίκας Μαυρογιάννη,

«ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΝΕΡΟΣΠΗΛΙΑ».

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Ντίτα Μπονώτη, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Τρικάλων,

«Οι φίλες της αγάπης».

Εισηγήτρια-Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης: κ. Ευθυμία Λεβέντη, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κυρίες:

Στέφη Κωστοπούλου

Μαρίνα Μπαλτά, Αισθητικός-Ραδιοφωνικός παραγωγός

Μίκα Μαυρογιάννη, Συγγραφέας Ποιήτρια.

Επιμέλεια-Συντονισμός: κ. Σταύρος Πλουμιστός, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Τρικάλων: Οι Φίλες της Αγάπης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Στο βιβλίο ‘‘Ερωτας στη Νεροσπηλιά’’, φωτογραφίζονται και καταγράφονται στιγμές από τις δικές μας ζωές. Περιλαμβάνονται προσωπικές σκέψεις και περιγραφές στιγμών που η συγγραφέας τις έχει βιώσει κι έχει την τόλμη να τις μοιράζεται με τους αναγνώστες της. Ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου ανακαλύπτουμε τους εαυτούς μας και σε κάποιες σελίδες του, ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί της. 

 

Η Μίκα Μαυρογιάννη, επιχειρεί να ξυπνήσει αλήθειες ανεκτίμητες, που δεν κοστίζουν και συχνά τις προσπερνάμε τρέχοντας για προσωπικές μας οφειλές. Αποσκοπεί στο να επιστρέψει πίσω στη ζωή δυνατότερο τον αναγνώστη, αλλά και με ειλικρινέστερη και πιο ουσιαστική οπτική για πολλά πράγματα.

 

Όσο για την ίδια, όταν αποφάσισε να εκδώσει το βιβλίο: “Έρωτας στη Νεροσπηλιά” σε τριλογία, που η αλήθεια είναι πως χωρίς την Όθρυ μας -το μαγευτικό βουνό των Τιτάνων- το βιβλίο δεν θα υπήρχε, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να προσφέρει μέρος των εσόδων της σε Σωματεία & Συλλόγους που στηρίζουν με την στάση τους αυτό που πρεσβεύουν.

Και τη σκέψη της αυτή, την έκανε πράξη.

Και συνεχίζει να την κάνει με πολλή αγάπη και μεγάλη χαρά!