Δήμος Τρικκαίων

Βραδινές παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

20:00Δημοτικός Κινηματογράφος7/3/2020 - 8/3/2020

Δύο βραδινές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, στο Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Μύλο Ματσόπουλου, με το έργο η «Ρακωδία των σκουπιδιών» του Κώστα Λαμπρούλη, που ανεβάζει το Δημοτικό Θέατρο την φετινή χρονιά στην Παιδική και Νεανική του σκηνή. Ένα ξεχωριστό έργο γεμάτο ευαισθησία, δύναμη και συμπόνια. Η Σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Νταλάση και της Πατρίτσιας Λάζου, και παίζουν οι ηθοποιοί: Βίκυ Ιακωβάκη, Κώστας Μπουραζάνας, Φανή Σπανού, Σία Φαράκη.

Ήδη πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο καθημερινές παραστάσεις για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το έργο που μας προσκαλεί: «Να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας, στον άλλο, να ξανανακαλύψουμε μικρές καθημερινές χαρές, να απλώσουμε το χέρι για να δώσουμε και να πάρουμε βοήθεια, να νιώσουμε συμπόνια. Να δραστηριοποιηθούμε, να δημιουργήσουμε, να ονειρευτούμε, να μην το βάλουμε κάτω, να ονειρευόμαστε, να ελπίζουμε. Να ξαναπιστέψουμε στα παραμύθια. Όχι στα ψέματα, στα παραμύθια», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Από το γραφείο Τύπου