Δήμος Τρικκαίων

Ευχαριστίες στον Δ. Τρικκαίων και συντονισμός για την επέκταση του 5ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων

9 Μαρτίου 2022

Συντονισμός  και περαιτέρω ενέργειες για την επέκταση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, τέθηκαν επί τάπητος στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε την τρίτη 8 Μαρτίου 2022 τον Διευθυντή του σχολείου κ. Οδ. Κυρίτση, τον πρόεδρο Βαγγ. Κουτή και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα βήματα για την επέκταση του διδακτηρίου. Με την ευκαιρία οι εκπρόσωποι των γονέων ευχαρίστησαν τον κ. Παπαστεργίου και τον Δήμο Τρικκαίων για την προώθηση του ζητήματος, μέσω της υποβολής της σχετικής πρότασης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Το σχετικό έργο υλοποιεί πλέον η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τους δύο φορείς να συνεργάζονται για την ολοκλήρωσή του, προς όφελος μαθητών/τριών και συνολικά της ευρύτερης περιοχής που καλύπτει το σχολείο.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Εργων, Εφη Λεβέντη και Γ. Καταβούτας αντιστοίχως, και η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, Σοφία Αλεστά, καθώς και ο προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρ. Τρικάλης.

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης